skip to Main Content

O nas

Zaposleni v podjetju Elitis d.o.o. poskrbimo za vse tisto, kar vaše podjetje potrebuje za uspešno rast na hitro spreminjajočem se trgu. Odlikuje nas osebni pristop, prijaznost, strokovnost, profesionalnost in natančnost.

Strankam ponujamo kakovostne storitve na področju računovodstva, financ, davkov ter na kadrovskem področju. Zavedamo se, da vsako podjetje za dolgoročno rast in razvoj potrebuje kakovostno podporno službo, ki strankam nudi pomoč pri pripravi in izvedbi poslovne preobrazbe ter pri rednem poslovanju.

Skupaj s strankami smo skozi leta rastli in krepili ekipo svojih strokovnjakov na posameznih področjih.

Smo člani Zbornice računovodskih servisov, vpisani v Katalog certificiranih računovodskih servisov Slovenije in Standard izvajalcev računovodskih storitev.

Naši zaposleni posedujejo potrdilo o uspešno izvedenem izobraževanju pri Slovenskem inštitutu za revizijo smer revizor in preizkušen davčnik.

Bodočim generacijam izobraževalnega programa računovodja nudimo praktično izobraževanje, za kar smo pridobili tudi Potrdilo s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Poslanstvo

S svojim delovanjem stremimo k ustvarjanju dodane vrednosti za stranke na način, da prevzamemo odgovornost za poslovanje na področjih izvajanja storitev, ter na ta način pripomoremo k izboljšanju storitev organizacije in posledično znižanju stroškov.

Elitis - Poslanstvo

Vizija

Prizadevamo si, da bomo s svojim znanjem, vzpostavitvijo medsebojnega zaupanja, postali zanesljiv partner strankam na poti do poslovnega uspeha.

Elitis - Vizija

Vrednote

Natančnost | Delavnost | Dostopnost | Predanost
Skrbnost | Doslednost | Prilagodljivost
Znanje | Varnost | Odkritost

Zakaj izbrati nas

Kakovost

Naši strokovno usposobljeni svetovalci opravljajo storitve kakovostno, zanesljivo in v dogovorjenih rokih.

Celovita podpora podjetjem

Izvajanje storitev na področju računovodstva, financ, kadrovskih in drugih podpornih storitev.

Priznanja in certifikati

Certificiran ponudnik računovodskih storitev, vpis v Katalog certificiranih računovodskih servisov Slovenije, prejemnik bonitete odličnosti.

Osebni pristop

Reševanje izzivov prilagodimo vašim posebnostim in potrebam.

Tehnologija

Brezpapirno poslovanje in sodobne IT rešitve.

Back To Top